Στο πλευρό των υπαλλήλων του δήμου ο Γιάννης Γεωργακός

Κοινοποίηση στα Social Media

Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας μετά την δήλωση του δημάρχου Γιάννη Γεωργακού ότι είναι στο πλευρό των υπαλλήλων ενάντια στην «δήθεν αξιολόγηση» και τον «προσχηματικό επανέλεγχο».

Χθες κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο, ως αντίδραση για το γνωστό πλέον θέμα του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων και για το θέμα της μη έκδοσης αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης» , με αφορμή την αρνητική απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου, εμφανίσθηκε ο κ. Γεωργακός και όπως τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς δήλωσε «ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εναντίον τόσο της δήθεν αξιολόγησης, όσο και του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων, που ήδη έχουν κριθεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, που ως αποτέλεσμα θα έχουν ακόμα περισσότερα προβλήματα στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες των Δήμων».

Παράλληλα ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο, αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή και πάντα δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι κινητοποιήσεις ανεστάλησαν ενώ ο Σύλλογος Εργαζομένων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Γ. Γεωργακό «για την παρέμβασή του αυτή και ευελπιστεί να είναι και στο μέλλον συνοδοιπόρος με τους εργαζόμενους, πάντα με κοινό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου».