Άλλοι σε δείπνο… κι άλλοι τους κόβουν τον ύπνο

Κοινοποίηση στα Social Media

Άλλοι παράγουν πολιτική υπέρ του λαού, πιστοί στις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ, πετώντας στα σκουπίδια τις βουλευτικές τους καρέκλες και άλλοι διαρρέουν σε δημοσιογράφους, δείπνα σε ιστορικές ταβέρνες, προκειμένου να καθορίσουν δήθεν τη στάση τους, απέναντι στην οικονομική πολιτική Στουρνάρα, την οποία σημειωτέων δεν καθορίζει ο ίδιος αλλά οι δανειστές μας.

Την στιγμή που ο Νίκος Σταυρογιάννης καρφώνει τον Αντώνη Σαμαρά και βουλευτές της ΝΔ που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν τα επώδυνα μέτρα, το parapolitika.gr αποκαλύπτει, δείπνο 12 βουλευτών της ΝΔ ανάμεσά τους και ο Γιάννης Καράμπελας.

Ο Βοιωτός πολιτικός και οι συνάδελφοί του Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μάξιμος Σενετάκης, Διονύσης Σταμενίτης, Χρήστος Κέλλας, Μόνο Κόνσολα, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αννα Καραμανλή, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Ελένη Μακρή και Μαρία Αντωνίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα βρίσκονται σχεδόν κάθε εβδομάδα για να συντονίσουν τη δράση τους.

Δηλαδή το διασκεδάζουν σε ιστορικές ταβέρνες και είναι έτοιμοι να ψήσουν το ψάρι στα χείλη των Ελλήνων πολιτών και κυρίως ο Γιάννης Καράμπελας, που από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα ψηφίσει τα μέτρα.

Η κομματική πειθαρχία που επιδεικνύει ο Γιάννης Καράμπελας δεν τον εμποδίζει να γιορτάζει με συναδέλφους βουλευτές τα γενέθλιά του, σύμφωνα τώρα με άλλο ρεπορτάζ, αυτό της Realnews, που όπως ενημερώνει, στο σύνολό τους οι κοινοβουλευτικοί, τα έχωσαν στον «Τσάρο» της οικονομίας. Εκ του ασφαλούς φυσικά.

Ποιος είναι λοιπόν κυρίες και κύριοι τσάμπα μάγκας;

Ο Νίκος Σταυρογιάννης ή οι συνάδελφοί του που το γιορτάζουν σε ιστορικές ταβέρνες;