Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια δράσης αποχαιρέτησε το 2012 ο Σύλλογος Κρητών Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας και ενεργής δράσης του Συλλόγου Κρητών Ν. Βοιωτίας γιόρτασαν οι φίλοι του το Σάββατο στις 15 του Δεκέμβρη 2012 στο «RODON PALACE», σε συνδυασμό με τον ετήσιο χορό.

Όλοι ήταν εκεί, παλιοί και νέοι, μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την Κρήτη και τον Σύλλογο.

Για πρώτη φορά ομάδα του δικού μας πλέον χορευτικού πήρε το τιμόνι της έναρξης της βραδιάς χορεύοντας σούστα, συρτό μαλεβιζιώτη.

Ακολούθησε το χορευτικό του ΕΛΠΑΧΟ όπου ο πρόεδρός του κ. Φραγκάκης Π.   χοροδιδάσκαλός μας, ήταν παρών γι μια ακόμη φορά σε εκδήλωση του Συλλόγου.

Το φαγητό υπέροχο και πλούσιο, το κρασί και η τσικουδιά έρεε άφθονη, το κέφι των φίλων μας που ήταν απρόβλεπτο καθώς και η λύρα δεν σταμάτησε λεπτό να ηχεί στην Βοιωτική Γη και ούτε θα σταματήσει !!!

Λίγο πριν το χάραμα 5:30 της Κυριακής  τραγουδήσαμε τον Ερωτόκριτο, καθώς και μαντινάδες  και μετά θυμηθήκαμε ότι … έχουμε και σπίτι. Έτσι απλά και με πολύ κέφι έκλεισε η βραδιά αποχαιρετώντας με αυτή την εκδήλωση το 2012.

Το Δ.Σ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν αυτή τη δύσκολη εποχή με την παρουσία τους, τους καλούς χορηγούς μας και όλα τα καταστήματα που μας πρόσφεραν τα όμορφα δώρα τους για την λαχειοφόρο. Καλές γιορτές, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2013 .

Για το Δ.Σ

                Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γ.Γραμματέας

Αλέξανδρος Μοράκης                                                     Ευαγγελία Μυτιληναίου