Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Λιβαδειά ενόψει ανασυγκρότησης

Κοινοποίηση στα Social Media

Ανοιχτή εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά με θέμα «Ανασυγκρότηση – Συνέδριο» με κεντρικό ομιλητή το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτή και πρώην υπουργό, Άγγελο Τόλκα.

Ο κ. Τόλκας έδωσε έμφαση στο ζήτημα της εκλογικής ετοιμότητας του κόμματος, καθώς όπως είπε από το 2015 και μετά κάθε ημερομηνία είναι πιθανή για τη διενέργεια εκλογών ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι στο ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα ηγεσίας.

«Είναι η πρώτη διαδικασία που γίνεται στο πλαίσιο ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ και στην πορεία συγκρότησης της μεγάλης δημοκρατικής συμπαράταξης με κύριο πόλο το ΠΑΣΟΚ κάτι το οποίο έχει αποφασίσει η Κ.Ε. του κόμματος και ήδη από τις 3 Σεπτέμβρη έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία», τόνισε ο κ. Τόλκας και πρόσθεσε: «Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο ξεκινάμε μια προσπάθεια για να μπορέσουμε στηρίξουμε ξανά το χώρο της κεντροαριστεράς. Τον χώρο πρέπει να εκφράσει τις δυνάμεις της λογικής και της νηφαλιότητας».

Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα έχει αποφύγει τα χειρότερα που θα μπορούσε να είχε υποστεί σαν χώρα και τώρα «πρέπει να καθοριστούν οι στοχεύσεις για την επόμενη μέρα και ποια πρέπει να είναι η πορεία την επομένη μέρα μετά από αυτή τη μεγάλη κρίση που ακόμα περνάμε».

Υποστήριξε καταλήγοντας τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «δεν υπήρχαν άλλες επιλογές πέραν αυτών που από το 2009 η χώρα ακολουθεί».

Να σημειωθεί τέλος ότι με την ευκαιρία της σύσκεψης το ενδιαφέρον της για μια θέση στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών κατέθεσε η Μαργαρίτα Αργυράκου που ήταν και υποψήφια στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι είναι «μάχιμο στέλεχος»  και αν το θέλουν ο κόσμος και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι διαθέσιμη.

pasok2

pasok3