Εκδήλωση στην Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Κοινοποίηση στα Social Media

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στο χώρο της Δ.Κ. Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα τη σωστή διατροφή και την ενασχόληση του σημερινού ανθρώπου με τον αθλητισμό.

Παρά τον καταιγισμό πληροφοριών για τη διατροφή από τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο και τους ειδικούς της διατροφής, στην πράξη η επίδραση τους είναι πολύ μικρή στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

zilianaioyH Ειδ. Εφαρμ. Διαιτολογίας , Σύμβουλος Διατροφής και  Personal Trainer Αντωνία Ζηλιαναίου θα προσεγγίσει το θέμα από μια νέα οπτική, συνδέοντας άμεσα τη διατροφή με την άσκηση.

Όπως η ίδια σημειώνει 0χωρίς τη στενή σχέση ενός αθλητή / πρωταθλητή και του τρόπου που τρέφεται, αλλά με το πως μπορεί ο καθημερινός άνθρωπος να αποκτήσει γνώση από τον τρόπο ζωής των αθλητών και να κάνει την ζωή του καλύτερη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για πρακτικές, μεθόδους και τρόπους που μπορούν εύκολα να εφαρμοσθούν ώστε να τρέφεται ο άνθρωπος σωστά, και να κάνει εγκαίρως πράξη, όλα όσα ίσως του επιβάλλει αργότερα ένας γιατρός!

Γιατί πάντα η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση!

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 7 μμ.

στο Media Lab της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς (Κάδμου 7 & Δαιδάλου, Λιβαδειά).Είσοδος ελεύθερη.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697.56.68.971

E-mail : zilantonia@gmail.com

Blog : www.patzaroula.wordpress.com

Χρήσιμα link : http://liblivadia.wikidot.com/news:117