Αποκαλυπτική η συνέντευξη του προέδρου του οργανισμού Κωπαίδας.(video). Νέες αποκαλύψεις και από τον Γιάννη Σταθά

Κοινοποίηση στα Social Media

Αποκαλυπτική είναι και η συνέντευξη του προέδρου του Οργανισμού Κωπαίδας στο ΣΤΑΡ κεντρικής Ελλάδας για τις εξελίξεις που δημιουργεί η απόφαση του ΔΣ, να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Λιβαδειάς για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών υπαλλήλων της υπηρεσίας στη λειτουργία του Οργανισμού.
Ο Παναγιώτης Σταθιάς αναφέρεται στις διοικήσεις διαχρονικά του Οργανισμού αλλά και στην κατηγορία για απώλεια καρτελών και αλλοιώσεις στις χρεώσεις των καρτελών με τα τέλη της άρδευσης στους αγρότες.


από LAMIASTARGR

Και το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στον Οργανισμό Κωπαίδας έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα αποκάλυψε στην εκπομπή Στέρεα Λόγια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς.

stathasepitropi
Αναφερόμενος στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη λειτουργία του Οργανισμού, έμμεσα κάλεσε τον περιφερειάρχη να μην παραλάβει την αρμοδιότητα αν δεν υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη και την περιουσία του Οργανισμού και αντιτάχθηκε σε οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης στη διαχείριση και την άρδευση της Κωπαίδας.