Πώς θα Μεγιστοποιήσετε τις Εισπράξεις Οφειλών

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνδρομή της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), και την συνεργασία του Σωματείου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Βοιωτίας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Βοιωτιας, διοργανώνουν  σεμινάριο, με θέμα:
«Ο ΚΟΚΟΡΑΣ, ΤΟ TANGO ΚΑΙ Ο CENTER BACK»
ή «Πώς θα Μεγιστοποιήσετε τις Εισπράξεις Οφειλών»

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες μια συνολική θεώρηση της πιστωτικής και εισπρακτικής πολιτικής της επιχείρησης, να εξετάσει τις δυσκολίες είσπραξης των οφειλών του πελάτη και να αναπτύξει μεθόδους και εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στην ευκολότερη και γρηγορότερη είσπραξη των οφειλομένων.
Ο σημερινός επιχειρηματίας οφείλει να γνωρίζει όχι μόνο τις κατάλληλες τεχνικές είσπραξης χρηματικών οφειλών, αλλά και να προετοιμάζει κατάλληλα τη διαπραγματευτική του θέση έναντι των οφειλετών του. Η τέχνη της πειθούς καθώς και οι στρατηγικές επικοινωνίας αποτελούν τα βασικά εφόδια κάθε επιχειρηματία, όταν βρεθεί στο σημείο να απαιτήσει τα χρήματά του από τους οφειλέτες του.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος επιμόρφωσης, θα αναλυθούν τα σχετικά ζητήματα, έχοντας την παρακάτω δομή:
Προϋποθέσεις επιτυχίας
Η ψυχολογία του οφειλέτη (γιατί δεν πληρώνει; γιατί πληρώνει;)
Οι 3 χρυσοί κανόνες
Μέθοδοι και οργάνωση
Αποτελεσματική χρήση τηλεφώνου
Η μαγική ερώτηση
Χειρισμός προφάσεων – αντιρρήσεων
Μικρά μυστικά και συνηθισμένα λάθη

Το σεμινάριο, διάρκειας 4 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) το Σάββατο, 18-10-2014 και ώρες 16.00 – 20.00

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Δημήτρης Σεραφειμίδης, πτυχιούχος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας – Deree College, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Μ.Β.Α.) στο ίδιο αντικείμενο από το Πανεπιστήμιο του Rochester της Νέας Υόρκης και ανώτερο στέλεχος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις, στην αγορά αυτοκινήτου και πληροφορικής.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, με απαραίτητη προϋπόθεση, την ταμειακή τους ενημερότητα (οικονομικό έτος 2013).
Για τα μη μέλη του Επιμελητηρίου, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 30€, ενώ για τους φοιτητές είναι δωρεάν.
Επίσης, σημειώνουμε, ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα προηγηθούν τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Βοιωτίας και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Βοιωτιας.

Υπεύθυνος Προγράμματος: Λουκάς Παπαχαραλάμπους,
Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν
με το Επιμελητήριο Βοιωτίας: Φουντάς Ευάγγελος, τηλ. 22610 28281, fax: 22610 21347
e-mail: fountas@viotiachamber.gr,
καθώς και να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου www.viotiachamber.gr

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης