Συμμετέχει στη στάση εργασίας την Τετάρτη ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Στην πανελλαδική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε. –Ο.Τ.Α., για την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου από τις 11:30 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου της πρωινής βάρδιας στα πλαίσια της συνέχισης του αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς.

Παράλληλα ο Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι στηρίζει τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη οι εργαζόμενοι του Δήμου Ασπροπύργου και του Δήμου Ρεθύμνης, «οι οποίοι φέρονται από το σώμα ελεγκτών – επιθεωρητών ότι είναι τα πρώτα «θύματα» που μπαίνουν στον ολετήρα του προσχηματικού επανέλεγχου, προκειμένου να βρεθούν οι 6.500 απολύσεις που έχει υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση στους δανειστές».

Ο Σύλλογος όπως επεσήμανε ο πρόεδρός του Νίκος Μπούρας λέει «όχι στις απολύσεις και τη διάλυση των ΟΤΑ» ενώ μεταξύ άλλων υπογραμμίζει: «Αυτή την ώρα, όλοι μαζί, ενωτικά και δυναμικά πρέπει να προασπίσουμε το δικαίωμα στην εργασία, το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».