Ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός το Σάββατο στον Α.Σ. Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Bodybuilding Passione, η Triantafyllos Maraggos Official και ο Α.Σ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΑΝΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ-Biakis Gym ,σας προσκαλούν σε μια μοναδική και αποκλειστική συνάντηση με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Bodybuilding Τριαντάφυλλο Μαραγγό!

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Τριαντάφυλλου στην πόλη της Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, στους χώρους   του Biakis Gym Λιβαδειάς στην Βασιλικών 1, Πλησίον του Τεχνικού Λυκείου.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο την επιστροφή του  στο Αγωνιστικό Bodybuilding, μετά από διακοπή 7 ετών ,από το Biakis Gym για μια και μόνο προπόνηση. Η συνέχεια ήταν γεμάτη επιτυχίες για τον Τριαντάφυλλο με τις νίκες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  στο Nabba Wff  Βόλου με την  1η θέση και 2 Χρυσά Μετάλλια  Κατηγορίας 2 και Γενικού Τίτλου, στο  Nabba Worlds 2014 Belfast N. Ireland με την 7η θέση Κατηγορία Men 2, και το Mr Universe Wff Nabba S.Korea  με την 6η θέση στην κατηγορία Men 2 .

Ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός λοιπόν  εγκαινιάζει την προπονητική περίοδο 2014-2015 με την επιστροφή του από εκεί που ξεκίνησε την περασμένη Αγωνιστική περίοδο και  στο Biakis Gym στη Λιβαδειά  και σας  περιμένει το Σάββατο 4/10/14 για να σας γνωρίσει από κοντά, να προπονηθεί μαζί σας ,να απαντήσει σε απορίες σας, να φωτογραφηθεί  και να σας ευχαριστήσει προσωπικά για τη στήριξη που του παρέχετε στην Επίσημη Σελίδα του και στα social media γενικότερα.

 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και δεν αφορά μόνο τα μέλη του Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Σας περιμένουμε!