Εξηγήσεις και τέλος στο επεισόδιο μεταξύ του πρώην και του νυν Αντιδημάρχου καθαριότητας στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε μετά από τοποθέτηση του Αντιδημάρχου καθαριότητας Γιώργου Κωτσαδάμ σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς σχετικά με χαλασμένα οχήματα που είχε ως αποτέλεσμα να απαντήσει ο πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Τσίνας δόθηκαν στο Δ.Σ. της Τετάρτης.

Τόσο η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου όσο και ο κ. Κωτσαδάμ αναφέρθηκαν στο θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επρόκειτο για αμφισβήτηση του έργου του προηγούμενου Αντιδημάρχου.

«Έγινε μεγάλη συζήτηση και δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα σε ένα θέμα που δεν ήταν τίποτα άλλα από μια ατυχής έκφραση μέσα στο ΔΣ. Ο κ. Αντιδήμαρχος δεν είχε καμία πρόθεση να κατηγορήσει τον προηγούμενο αντιδήμαρχο. Προσωπικά εγώ και ο κ. Κωτσαδάμ έχουμε τιμήσει το έργο του κ. Τσίνα στο ΔΣ, θεωρούμε ότι ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν αφού εμείς είχαμε αναλάβει και δεν είχε τραπεί εις φυγείν όπως άλλοι, έδωσε το παρών και τις δυνάμεις του μέχρι τελευταία στιγμή», είπε η κ. Πούλου και συμπλήρωσε: «Αυτό που ήθελε να πει ο κ. Κωτσαδάμ ήταν ότι με το που αναλάβαμε είχαμε την πρώτη βλάβη στα απορριμματοφόρα και μετά δεύτερη, αυτές οι βλάβες όμως δεν ήταν από κακή συντήρηση, δεν ήταν ευθύνη του κ. Τσίνα. Τέτοιες βλάβες σε εξοπλισμό του Δήμου που δεν είναι καινούργιος συμβαίνουν συχνά».

Και κατέληξε: «Εμείς θέλουμε ο κ. Τσίνας να είναι δίπλα μας που έχει εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, αλλά και όλους τους δημότες να σταθούν δίπλα μας».