Όχι ιδιώτες στις υπηρεσίες των δήμων από τον σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Με αφορμή το θέμα που τέθηκε εκτός ημερησίας διάταξης στο χθεσινό Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων , σχετικά με την ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων του παζαριού σε ιδιώτες και επειδή παρατηρήθηκε από κάποιους μία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος του Συλλόγου Εργαζομένων , δηλώνουμε για άλλη μια φορά τα εξής:

Η θέση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς είναι κάθετη , σταθερή , μόνιμη και αδιαπραγμάτευτη: είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή παραχώρησης σε ιδιώτες-εργολάβους οποιουδήποτε τομέα των Ο.Τ.Α. Υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο Κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είμαστε σταθερά αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάθεσης των υπηρεσιών των Δήμων σε εργολάβους , η οποία , εκτός των άλλων , μπορεί να λειτουργήσει ως κερκόπορτα σε απολύσεις συναδέλφων εργαζομένων στους Δήμους.

Ως εκ τούτου , δεν επιτρέπουμε σε κανένα να προσπαθεί να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων και του Συλλόγου μας και κάθε τέτοια προσπάθεια θα μας βρει απέναντί της.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                       ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ