Απάντηση Δημάρχου Λεβαδέων σε ερώτηση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου απέστειλε επιστολή στην Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς για τη διεξαγωγή του επόμενου ποδοσφαιρικού αγώνα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Αναλυτικά η επιστολή της Δημάρχου Λεβαδέων έχει ως ακολούθως:

Θέμα : Ενημέρωση σχετικά με τη διαχείριση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς

Σχετ.: Έγγραφό σας με Α.Π.: οικ. 188/19-9-2014

Αγαπητή Αντιπεριφεριάρχη Βοιωτίας, σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού σας εγγράφου, σας ενημερώνω ότι διαβίβασα την επιστολή σας στο Δ.Σ. του Α.ΠΟ.ΔΗ.Λ. το οποίο, όπως γνωρίζετε, είναι ο νόμιμος διαχειριστής του Δημοτικού Σταδίου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, την οποία σας επισυνάπτω για υπενθύμιση.

Στο έγγραφό σας ζητάτε την «επίσημη άποψη» του Δήμου Λεβαδέων σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς για τη διεξαγωγή του επόμενου ποδοσφαιρικού αγώνα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014. Παρότι δεν κατανοώ επακριβώς το νόημα του όρου «επίσημη άποψη», επισημαίνω για ακόμη μια φορά ότι ο Α.ΠΟ.ΔΗ.Λ. έχει την αποκλειστική διαχείριση και εκμετάλλευση όλων των κύριων και βοηθητικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς όπως προκύπτει και από την επισυναπτόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά συνέπεια οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.ΠΟ.ΔΗ.Λ., οι οποίες έχουν – κατ΄ επανάληψη- κατατεθεί στην Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Βοιωτίας, της οποίας προΐσταστε, εκφράζουν τις θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις οποίες εγώ προσωπικά, ως δήμαρχος, καλούμαι να υποστηρίζω και να υλοποιώ.

Με τις ευχές μου για προσωπική δύναμη και υγεία για να αντεπεξέλθετε με  επιτυχία στο ρόλο που αναλάβατε καθώς και για την μεταξύ μας δημιουργική – για την περιοχή των αρμοδιοτήτων μας – συνεργασία, παραμένω στη διάθεσή σας για περαιτέρω ενημέρωση.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Με εκτίμηση

Η Δήμαρχος Λεβαδέων

Γιώτα  Πούλου

Συνημμένα: Απόφαση 44 /2011 του Δημ. Συμβουλίου