Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τη σύλληψη 8 δραστών ληστείας σε ανενεργή καπνοβιομηχανία, στην περιοχή της Θήβας

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε εξέλιξη βρίσκονται ευρείες αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη οκτώ (8) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (17-09-2014) αργά το βράδυ, εισέβαλαν σε ανενεργή καπνοβιομηχανία, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Ειδικότερα οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και κρατώντας ο ένας πιστόλι, παραβίασαν την εξωτερική περίφραξη της ανωτέρω καπνοβιομηχανίας (τελεί υπό καθεστώς πτώχευσης και επίσχεσης εργασίας) και στην συνέχεια ακινητοποίησαν και έδεσαν τον ημεδαπό φύλακά της και έναν ακόμη ημεδαπό φίλο του, που εκείνη την ώρα βρισκόταν μαζί του.

Ακολούθως οι δράστες, χρησιμοποιώντας δύο φορτηγά αυτοκίνητα τύπου βαν, αφαίρεσαν άγνωστο, μέχρι στιγμής, αριθμό αδασμολόγητων και προς καταστροφή πακέτων τσιγάρων, ενώ κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο του φύλακα, το οποίο στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί εγκαταλελειμμένο σε περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας.

Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.