2ος Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη διοργάνωση του 2013 διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Τροφώνιος Ημι-Μαραθώνιος στη Λιβαδειά τη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων με την επωνυμία «Τροφώνια 2014».

Η απόσταση του Ημι-Μαραθωνίου είναι καταμετρημένη και πιστοποιημένη επίσημα κάτι που επεδίωξαν οι διοργανωτές ώστε να αναγνωρίζεται επίσημα ο αγώνας και οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν ενώ και η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική με το καθιερωμένο τσιπάκι.

Η εκκίνηση που θα δοθεί την Κυριακή στις 09.30 όπως και ο τερματισμός θα γίνουν στο Πάρκο της πόλης στη Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη.

Διοργανωτές του αγώνα είναι ο ΑΚΟ Λιβαδειάς, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Εύβοιας Βοιωτίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων.

Παράλληλα με τον «Τροφώνιο Ημι-Μαραθώνιο» θα διεξαχθούν και αγώνας 10.000 μ. ανδρών–γυναικών και μαθητών/τριών Λυκείων καθώς και αγώνας 1.000 μ. μαθητών/τριών Δημοτικών σχολείων & Γυμνασίων ενώ πρέπει να επισημάνουμε ότι όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες.

 

Εγγραφές 

Έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται οι εγγραφές οι οποίες γίνονται  γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΑΚΟΛ  imimarathonios.akol.gr ή akol.gr, είτε με την αποστολή σχετικής φόρμας εγγραφής στο fax 22610 21100, μέχρι και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 22:00. Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο 22610 21100, από τις 5:30 μέχρι 8:30 μ.μ., εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

 

Για τους αγώνες δρόμου 10.000 και 1.000 μέτρων, μπορεί να γίνονται δηλώσεις μέχρι και μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων, καταθέτοντας μαζί και τη σχετική υπεύθυνη δήλωση υγείας.