Προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων από την ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Τετράδια και άλλα απαραίτητα σχολικά είδη όπως μολύβια και στυλό για τους μαθητές που τα έχουν ανάγκη πρόσφεραν τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων ανταποκρινόμενα σε σχετική έκκληση.

«Τα παιδιά είναι ο πλούτος της κοινωνίας μας και η οικογένεια ο θεμέλιος λίθος της. Με την προσφορά μας αυτή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων επιθυμούμε να στηρίξουμε την οικογένεια, τον θεμέλιο αυτό λίθο, γιατί όσο πιο γερός είναι τόσο περισσότερο θα συμβάλει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων και ισορροπημένων παιδιών που θα γίνουν σωστοί ενήλικες», τόνισαν τα μέλη της Οργάνωσης και πρόσθεσαν: «Οι νέοι άνθρωποι πρέπει, πρώτα και πάνω απ’ όλα, να είμαστε ενεργοί πολίτες που με τις πράξεις μας θα δίνουμε περισσότερα πρότυπα παρά κριτικές, κάτι που ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς πιστεύουμε και υποστηρίζουμε».

Παράλληλα ευχήθηκαν «καλή, παραγωγική και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και διδάσκοντες» και επεσήμαναν: «Μακάρι το πρώτο κουδούνι, που έχει ήδη σημάνει, της νέας σχολικής χρονιάς να συμβάλλει στην δημιουργία ονείρων, ελπίδων και προσδοκιών που θα γίνουν οι ρίζες της υπευθυνότητας και τα φτερά της ανεξαρτησίας για τους μαθητές».

Η ΟΝΕΔ Λιβαδειάς με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της που «βοήθησαν μέσα από τις δωρεές τους στη συλλογή των σχολικών ειδών, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της κινητοποίησης που δεν είναι άλλος από την συγκέντρωση γραφικής ύλης για τους μαθητές».