Σύσκεψη στελεχών ΔΗΜ.ΑΡ. περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Κοινοποίηση στα Social Media

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στην Αταλάντη, σύσκεψη στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενόψει του 3ου συνεδρίου της. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φ. Κουβέλης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Εύβοιας Δ.Αναγνωστάκης,τα μέλη της Κ.Ε. Χρ. Μαυροκεφαλίδης, Παναγιώτης Κουτσοπίνης, ο εκπρόσωπος τύπου Χρ. Μαχαίρας,  ο Γραμματέας και τα μέλη του Περιφερειακού Γραφείου, Γραμματείς των Νομαρχιακών Οργανώσεων καθώς και στελέχη απ΄όλους τους νομούς της Στερεάς.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. πέραν της εισήγησης του, που αφορούσε σε όλη την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, απάντησε και σε ερωτήσεις των στελεχών του κόμματος, σχετικά με την κατάσταση του κόμματος, την “προεδρολογία”, την προοπτική συνεργασιών καθώς και την προοπτική ανάταξης του κόμματος.

Στη συνέχεια κι αφού ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Δημαρχείο Αταλάντης, κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜ.ΑΡ. με επικεφαλής τον Φ. Κουβέλη, επισκέφθηκε την έκθεση Αγροτικών προϊόντων και γαστρονομίας του Δήμου Λοκρών.