Το λόγο έχει… ο ξενοδόχος

Κοινοποίηση στα Social Media

Αναστάτωση προκάλεσε σε κομματικά στελέχη της ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσφατη δήλωση του Ανδρέα Κουτσούμπα στην τηλεόραση, οτι έχει ήδη εισηγηθεί και θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις από τα αρμόδια όργανα του κόμματος, την αποκατάσταση της αδικίας που συντελέστηκε σε βάρος της πρώην επαρχίας Λιβαδειάς την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση των Εθνικών εκλογών, μιλώντας με σαφήνεια για την εκπροσώπηση των δύο επαρχιών στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών.

Ο Ανδρέας Κουτσούμπας ήταν ξεκάθαρος και κατηγορηματικός…

Στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν (σύμφωνα με τον ίδιο μέχρι τα τέλη του 2014) στην τριεδρική πλέον Βοιωτία και στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ που αυτή τη φορά θα φιλοξενήσει πέντε υποψηφίους βουλευτές, οι δύο θέσεις από την π. επαρχία της Λιβαδειάς πρέπει να καταληφθούν από τους νυν βουλευτές και ο υπόλοιπες τρεις από την πρώην επαρχία της Θήβας.

Μία για τον νυν βουλευτή Βαγγέλη Μπασιάκο και δύο νέες υποψηφιότητες από την περιοχή Τανάγρας, Οινοφύτων και Σχηματαρίου, προκειμένου να ανακοπεί, όπως υποστήριξε, η ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛ.

Η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει ιδιαίτερη δυσφορία σε στελέχη της ΝΔ από την επαρχία Λιβαδειάς, που αναμένουν υπομονετικά εδώ και πολλά χρόνια να λάβουν θέση στην κούρσα των Εθνικών εκλογών.

Εύλογα λοιπόν κάποιοι υποστηρίζουν οτι ο κος Κουτσούμπας “λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο”.

Πάντως, ο κος Κουστούμπας επιλέγει την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο στη Βοιωτία, ανοίγει πολύ νωρίς τις συζητήσεις για τις υποψηφιότητες και οι εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος στο νομό αναμένονται καταιγιστικές.

Εκτός κι αν το κάνει μόνο και μόνο για να δει ποιοι θα “τσιμπήσουν” ώστε να ξέρει έγκαιρα ποιους θα έχει απέναντί του…