Πρέπει να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, τόνισε από τη Λιβαδειά ο Τέρενς Κουίκ

Κοινοποίηση στα Social Media

Με πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Βοιωτίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντήθηκε στη Λιβαδειά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου που έχει αναγγείλει ο πρόεδρος του κινήματος για το τέλος Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντησης συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα οργανωτικά ζητήματα καθώς επίσης οι θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενώ έμφαση δόθηκε και στις δράσεις που θα ανατηχθούν στη Βοιωτία.

Νωρίτερα ο κ. Κουίκ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή σε όλες τις περιοχές της χώρας. «Έρχομαι κατευθείαν από τη Λήμνο έχοντας μαζί μου ένα φάκελο με 6.000 υπογραφές κατοίκων του νησιού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα», είπε και συμπλήρωσε: «Αυτό το οποίο εισπράττω παντού, είναι εκείνο που πραγματικά ανέμενα. Μια νέα συσπείρωση στις τάξεις του Κινήματός μας, που θυμίζει τις περσινές εποχές, όταν ο Πάνος Καμμένος ανήγγειλε από το Δίστομο την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουίκ και συνέχισε: «Είναι σαφές ότι ο δοκιμαζόμενος Έλληνας, που βλέπει να σαρώνει το κύμα της ανεργίας, που βλέπει ανθρώπους να αυτοκτονούν, που βλέπει επιχειρήσεις να κλείνουν, που βλέπει τα παιδιά του να μεταναστεύουν, που οργίζεται με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας, είναι εκείνος που εκτιμά την ανυποχώρητη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με συνέπεια και εντιμότητα στη διαχείριση της Ιδρυτικής Διακήρυξης και της Εθνικής Αντιπρότασης».

Ο κ., Κουίκ δεν αναφέρθηκε σε όσους αποχώρησαν από το κόμμα όπως ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης. «Για εσωκομματικά ζητήματα μιλώ μόνο στα όργανα του κόμματος» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «στη ζωή ουδείς αναντικατάστατος». Ωστόσο απευθυνόμενος «σε όσους ανησυχούν για το κόμμα» είπε: «βρισκόμαστε στην καλύτερη εποχή με την πλέον ανεβασμένη ψυχολογία, οτι κανένα γεγονός και καμία αποχώρηση δεν μας επηρεάζει». Παράλληλα θύμισε προηγούμενη δήλωσή του που έλεγε «όποιος θέλει να φύγει να φύγει σε 24 ώρες γιατί δεν είναι αυτό το σώου της καθημερινής αποχώρησης κάποιων».

Και πρόσθεσε: «Πόλεμο θα δεχθούμε από παντού. Αλλά ο πόλεμος μας δυναμώνει και μας εμψυχώνει. Όσο και αν ματώσουμε δεν θα κάνουμε πίσω στον ένα και μοναδικό σκοπό μας: Να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας».

Τόνισε ακόμα ότι διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο που η Ελλάδα έχει εκχωρήσει όλα της τα περιουσιακά και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από τις αρχικές τους θέσεις όπως έκαναν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και κατέληξε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε εκείνο που ζητάει ο Ελληνικός λαός καθώς έχει κλείσει οριστικά ο κύκλος της μεταπολίτευσης».