Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα διόδια

Κοινοποίηση στα Social Media

Για άλλη μια φορά το αυταρχικό μνημονιακό κράτος προσπαθεί να τρομοκρατήσει την κοινωνία ώστε να μην αντιδρά στην άδικη πολιτική του.

Mεθοδεύει μέσω των κατασταλτικών του μηχανισμών πολιτικές διώξεις σε πολίτες, σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ της Βοιωτίας και Εύβοιας. Οι σύντροφοι στις 15/2/14 τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό ενάντια στην αύξηση των διοδίων, στα διόδια της εθνικής οδού στο ύψος της Θήβας.
Με ψεύτικες κατηγορίες προσπαθεί να τρομοκρατήσει το κοινωνικό σύνολο και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων που λυμαίνονται τις εθνικές οδούς με τις ληστρικές συμβάσεις που έχουν υπογράψει εις βάρος της μετακίνησης των πολιτών .
Να γνωρίζουν ότι με αυτές τις τρομοκρατικές κινήσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα καταφέρουν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα της κοινωνίας, αλλά αντίθετα, όλο και περισσότερους θα βρίσκουν απέναντι τους.

Όλο και περισσότεροι θα πολεμούν τις αντιλαίκες πολιτικές τους που μοναδικό στόχο εχουν να μεγαλώνουν τα κέρδη των διαπλεκομένων συμφερόντων.