Αναγκαία η αλλαγή στις διαδικασίες ανάδειξης οργάνων του ΠΣ λέει ο Β. Αποστόλου

Κοινοποίηση στα Social Media

Αναγκαία θεωρεί την αλλαγή των διαδικασιών ανάδειξης των οργάνων του Περιφερειακού Συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και της παράταξης η «Στερεά σε νέα τροχιά» Βαγγέλης Αποστόλου με αφορμή την πρόσφατη εκλογή του προεδρείου όπου η παράταξή του κατέθεσε αναλογική πρόταση.

«Επειδή δεν υπήρξε συμφωνία με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Συμφωνία για τη Στερεά, Λαϊκή Συσπείρωση, Ενεργοί Πολίτες Στερεάς και Αριστερή Παρέμβαση για τη Στερεά) στην πρόταση μας, η παράταξη μας στα πλαίσια της αναλογικότητας πήρε μία θέση τακτικού και μία θέση αναπληρωματικού μέλους στην Οικονομική Επιτροπή αφήνοντας δυο θέσεις τακτικών και αναπληρωματικών στις υπόλοιπες ανωτέρω παρατάξεις», σημείωσε ο κ. Αποστόλου και πρόσθεσε: «Στις εργασίες της οικονομικής επιτροπής ως τακτικό μέλος θα συμμετέχει ο Γιάννης Αγγελέτος και ως αναπληρωματικός ο Νίκος Στουπής. Η παράταξη μας εξέλεξε επίσης στη θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Γιώργο Ακριώτη».

Καταλήγοντας τονίζει ότι «υπάρχει αναγκαιότητα για αλλαγή των διαδικασιών ανάδειξης των οργάνων του Περιφερειακού Συμβουλίου» αλλά και γενικότερα του κανονισμού λειτουργίας του, κάτι για το οποίο η παράταξη του «θα εργαστεί με τρόπο ωφέλιμο και προς αυτή την κατεύθυνση».