Συγχαρητήρια δημάρχου

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων επιθυμεί να εκφράσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια προς τη νεανική κινηματογραφική ομάδα «Μικροί Κινηματογραφιστές Λιβαδειάς» που αποτελείται από μαθητές του 3ου και 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και η οποία απέσπασε το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ Camera Zizanio 2012 για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η Ζωή δεν Γυρίζει Πίσω».

Η διάκριση τους αυτή, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια καθώς οι μαθητές σε πείσμα των καιρών όχι μόνο ασχολούνται με την παραγωγή τέχνης, αλλά τα καταφέρνουν και περίφημα αποσπώντας την πρώτη θέση μεταξύ των διαγωνιζόμενων στο ελληνικό τμήμα στην κατηγορία 13 – 16 ετών του Φεστιβάλ.

Εύχομαι στους μαθητές να συνεχίσουν να ασχολούνται με την ίδια αγάπη με την τέχνη και να μας εκπλήξουν και πάλι ευχάριστα με νέες διακρίσεις στο μέλλον.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς των μαθητών που με την καθοδήγησή τους οι «μικροί κινηματογραφιστές» γνώρισαν τα μυστικά της έβδομης τέχνης δημιουργώντας με βιωματικό τρόπο τη δική τους ταινία.

 

Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς

Η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους «Μικρούς Κινηματογραφιστές Λιβαδειάς»,μαθητές του 3ου και του 4ου Γυμνασίου ,που μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την χώρα μας, κατάφεραν με την δροσιά, το κέφι και την δυναμική τους παρουσία να πάρουν το 1ο βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό που διεξήχθη στον Πύργο Ηλείας και να κάνουν υπερήφανους τους γονείς ,τους καθηγητές τους και τους συμπολίτες τους. Ευχόμαστε στα παιδιά μας Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές και πάντα με επιτυχίες!