Κ. Μπακογιάννης: Στόχος μας μια Περιφέρεια κοντά στον πολίτη

Κοινοποίηση στα Social Media

Σειρά επαφών πραγματοποίησε στη Λιβαδειά ο νέος Περιφερειάρχης

Την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επισκέφθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης όπου αρχικά στη Λιβαδειά στο Διοικητήριο πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά και ακολούθησαν συναντήσεις με το προσωπικό της Π.Ε. Βοιωτίας. Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Μπακογιάννης και η κ. Παπαθωμά συναντηθήκαν με την δήμαρχο Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου.

mpako01

« Όπως ξέρετε εμείς θέλουμε την περιφέρεια κοντά στον πολίτη, αυτό σημαίνει πάνω απ΄ όλα ότι και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης πρέπει να βρίσκεται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα σε κάθε δήμο σε κάθε πόλη και κάθε χωριό», σημείωσε σε δηλώσεις του ο Κ. Μπακογιάννης. Πρακτικά έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να οργανώσουμε την δουλειά μας όσο γίνεται καλύτερα για να προχωρήσουμε μπροστά με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

Ο Κ. Μπακογιάννης ξεκαθάρισε πως οι προτεραιότητές του για την Στερεά και τη Βοιωτία παραμένουν όπως είχαν τεθεί και προεκλογικά.

«Εμείς είχαμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο, ένα κοστολογημένο πρόγραμμα προεκλογικά το οποίο σήμερα είναι και ένας οδικός χάρτης για τα επόμενά μας βήματα. Αυτό το οποίο προέχει αυτή τη στιγμή είναι η διοικητική και οικονομική αναδιοργάνωση της Περιφέρειάς μας. Να μπορέσουμε δηλαδή να νοικοκυρέψουμε αυτό τον οργανισμό για να είναι φιλικός προς τον πολίτη για νε πετυχαίνει όσο γίνεται περισσότερα με λιγότερα».

Η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά δήλωσε σχετικά: «Υποδεχθήκαμε τον νέο Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας όπου και πραγματοποίησε σειρά  συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες και όλους τους εργαζόμενους και έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν»

mpako02

mpako03

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τη Γιώτα Πούλου κατά τη διάρκεια της οποίας η δήμαρχος Λεβαδέων έθεσε τα θέματα που αφορούν στον Καλλικρατικό δήμο.

«Θέσαμε το πλαίσιο της συνεργασίας μας, εκτιμώ ότι όλα θα πάνε καλά», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Πούλου η οποία έδωσε έμφαση στο νέο ΕΣΠΑ επισημαίνοντας ότι οι συνεργασίες πρέπει να είναι άμεσες, σύντομες και αποτελεσματικές προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι.