Παράδοση και παραλαβή με «επιφύλαξη» και όχι «εν λευκώ» από τη νέα δημοτική αρχή στο δήμο Λεβαδέων

Κοινοποίηση στα Social Media

Οι διοικητικές αλλαγές στο Δήμο Λεβαδέων είναι το πρώτο μέλημα της νέας δημάρχου Γιώτας Πούλου, όπως η ίδια δήλωσε στη διάρκεια της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων της.

Η Γιώτα Πούλου παρέλαβε με «επιφύλαξη» και όχι «εν λευκώ» από τον προκάτοχό της Νίκο Παπαγγελή ο οποίος ξεκίνησε τη διαδικασίας η οποία ωστόσο ολοκληρώθηκε από τον απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρη Καλλιαντάση, τους πρώην αντιδημάρχους Νίκο Αποστολίδης, Κώστα Ρούτη, Αργύρη Σταματίου, Βασίλη Τσίνα και τον πρόεδρος του ΑΠΟΔΗΛ Γιώργο Καραμάνη οι οποίοι δεν παρέλειψαν συγχαρούν τη δήμαρχο και να ευχηθούν «καλή δύναμη» στο έργο της ενώ παράλληλα δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται δίπλα της για να προσφέρουν όποια βοήθεια τους ζητηθεί.

Η Δήμαρχος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η νέα δημοτική αρχή αρχίζει αμέσως δουλειά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου και έδωσε το στίγμα για το πρόγραμμα εργασιών των δύο πρώτων μηνών. Επεσήμανε ότι η νέα Δημοτική Αρχή κάθε μήνα θα επικεντρώνεται σε κάποιο από τα μεγάλα θέματα του Δήμου και έκανε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα υπάρξει άμεση ενασχόληση με υπηρεσιακά θέματα του Δήμου ώστε οι Υπηρεσίες του να καταστούν πιο αποτελεσματικές προς όφελος των Δημοτών από τους οποίους ζήτησε να είναι αυστηροί στην κριτική τους σε ότι αφορά στις προγραμματικές δεσμεύσεις.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας της Δημάρχου Λεβαδέων με τους δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες όπου και συζητήθηκαν οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα για την έναρξη της υλοποίησης του έργου τους.

Σε δηλώσεις της η κ. Πούλου ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα της ως Δημάρχου Λεβαδέων, όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους για τον αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη.