Σε εγκάρδιο κλίμα η τελετή παράδοσης και παραλαβής στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Κοινοποίηση στα Social Media

Τη «σκυτάλη» της Περιφέρειας Στερεάς πήρε ο νέος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης από τον πρώην Κλέαρχος Περγαντάς κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης και παραλαβής, όπου οι δύο άνδρες, σε θερμό και φιλικό κλίμα, αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν για τα ζητήματα που αφορούν στη Στερεά.

«Θέλω να καλωσορίσω σήμερα, 1η του μήνα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον φίλο μου, τον Κώστα Μπακογιάννη. Του εύχομαι δύναμη, υγεία και αντοχές. Είμαι βέβαιος ότι με συνθέσεις και συναινέσεις ο Κώστας Μπακογιάννης, ο νέος Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και το Περιφερειακό Συμβούλιο θα κάνουν το καλύτερο, το περισσότερο για την Περιφέρεια μας, για τους κατοίκους και τον τόπο μας. Κώστα καλωσήρθες. Καλή δύναμη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Περγαντάς.

«Ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον φίλο μου Κλέαρχο Περγαντά για την πάρα πολύ καλή συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους μήνες, κατά τη διάρκεια της μετάβασης», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Ο Κλέαρχος ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας ότι η Περιφέρεια αντιμετωπίζει πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα και πάρα πολλές προκλήσεις. Δεν είναι αυτή τη στιγμή ώρα για λόγια. Είναι ώρα για δουλειά».

Τέλος ο Κ. Μπακογιάννης ευχήθηκε στον Κλ. Περγαντά «καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει από εδώ και πέρα» και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κλέαρχε, να μη σε χάσουμε από τα κοινά».