Λήξη κατασκηνωτικού προγράμματος στηn “Παλιομηλιά Ελικώνα”

Κοινοποίηση στα Social Media

Χθες, Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 ολοκληρώθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση «Παλιομηλιά Ελικώνα», η οποία λειτούργησε και το φετινό καλοκαίρι φιλοξενώντας περίπου 180 παιδιά του Δήμου Λεβαδέων και ιδιαίτερα των παιδιών οικογενειών με χαμηλό εισόδημα.
Ο Δήμος Λεβαδέων κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το σύνολο των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων γονέων να ικανοποιηθεί και να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής.
Τα παιδιά τα οποία φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων, κατά τη διάρκεια των τριών κατασκηνωτικών περιόδων, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, συμμετείχαν σε πολλές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημιούργησαν νέες φιλίες και ευχάριστες αναμνήσεις από την παραμονή τους στην κατασκήνωση.
Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των κατασκηνώσεων τα τελευταία τρία έτη διαπιστώσαμε την ευαρέσκεια των παιδιών και των γονέων σε ότι αφορά στη διαμονή τους και την ενασχόληση τους με τις καθημερινές κατασκηνωτικές δραστηριότητες.
Τέλος, επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Αργύρη Σταματίου, τον ειδικό συνεργάτη του Δήμου κ. Νικόλαο Γαζή και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου με των οποίων την επίπονη εργασία κατέστει δυνατή η επιτυχής λειτουργία των κατασκηνώσεων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων
Νικόλαος Παπαγγελής