Νέα “τρικλοποδιά” Μπακογιάννη σε Περγαντά

Κοινοποίηση στα Social Media

Ως ύψιστη τιμή (αλλά συνάμα και ασυνήθιστη) θεωρεί ο νέος περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης την ορκωμοσία του από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Η ορκωμοσία θα γίνει την Πέμπτη και σε αυτήν έχουν προσκληθεί βουλευτές, πρώην βουλευτές, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κ. Μητσοτάκης (οποίος δήλωσε ότι αδυνατεί να παραστεί),  υπουργοί και πρώην υπουργοί.

Ρώτησα τον νέο περιφερειάρχη εάν έχουν προσκληθεί βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα και εκείνο που μου είπε προκαλεί έκπληξη: 

«Να ξέρεις ότι το 1/3 του συνδυασμού μου αποτελείται από μέλη του σκληρού ΠαΣοΚ, όχι απλώς ΠαΣοΚ, σκληροί σου λέω» συνεπώς, όπως συμπλήρωσε, έχουν προσκληθεί οι πάντες. Και ποιο νομίζετε ότι θα είναι το πρώτο μέλημά του με την ανάληψη των καθηκόντων του;

Να φτιάξει, όπως υπόσχεται, δρόμους στην Εύβοια, να βελτιώσει το οδικό της δίκτυο, γιατί το τελευταίο μεγάλο έργο που έγινε στην περιοχή ήταν η γέφυρα.

ΒΗΜΑτοδότης

Αν όντως έτσι έγιναν τα πράγματα ( όπως το σχόλιο του ΒΗΜΑτοδότη αναφέρει) τότε για δεύτερη φορά ο Κώστας Μπακογιάννης τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Κλέαρχου Περγαντά. 

Όσο για την υπερκομματικότητα και το σκληρό ΠΑΣΟΚ το αντιπαρερχόμαστε… καθώς ο λαός έκρινε και αποφάσισε στις πρόσφατες εκλογές.