Εξέπληξε ευχάριστα το «Φροντιστήριον Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας» στα «Πινδάρεια 2014»

Κοινοποίηση στα Social Media

Στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία τής Θήβας κατά την διάρκεια των  Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της 2ης ημέρας ” ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ” ( 36η Διοργάνωση ) όπου παρουσιάστηκαν εντυπωσιακοί Παραδοσιακοί Χοροί και Τραγούδια από το Συγκρότημα της Σερβίας GRADIMIR αλλά και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Θήβας ” ΛΑ’Ι’ΟΣ ” , ο υπερδραστήριος αν και νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος της Θήβας ” ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΘΗΒΑ’Ι’ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ ” εξέπληξε !!! και πάλι ευχάριστα το Θηβαϊκό κοινό , αφού τίμησε το Συγκρότημα GRADIMIR της Ορθόδοξης Σερβίας πού κυριολεκτικά Μάγεψε !!! το κοινό με την Φαντασμαγορική του παρουσία .

front2

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Θηβαϊκού Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γιώργος Πέππας απένειμε  αναμνηστικό κάδρο της Αρχαίας Βοιωτίας στον εκπρόσωπο του Συγκροτήματος GRADIMIR καταχειροκροτούμενος από το Θηβαϊκό κοινό στέλνοντας το μήνυμα τής μεγάλης Πολιτισμικής – Πολιτιστικής Κληρονομιάς τής Θήβας και της Βοιωτίας από την Αρχαιότητα .

Τιμήθηκε επίσης ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με Αναμνηστική Πλακέτα από τον εκπρόσωπο τού Συγκροτήματος GRADIMIR , ενώ έγινε και

εθιμοτυπική ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ τού Δημοτικού Οργανισμού Θήβας υπό την Αιγίδα του οποίου πραγματοποιούνται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις   και των εκπροσώπων των συμμετεχόντων Συλλόγων στην Εκδήλωση .

Ήταν μία Φανταστική Πολιτιστική βραδιά την οποία παρουσίασε με μοναδικό τρόπο η Προϊσταμένη τού Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κα Ντίνα Ζαμπάκου, η οποία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό  σε αναγνώριση της προσφοράς της χρόνια τώρα στα Πολιτιστικά δρώμενα τής Θήβας .

Την Εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου ,  ο Πρόεδρος τού Πολιτιστικού Συλλόγου ”ΛΑ’Ι’ΟΣ ” τής Θήβας κ. Τάσος Φρούσιος ,  και ο εκπρόσωπος τού Συγκροτήματος GRADIMIR .

 

Τίμησαν μέ τήν παρουσία τους την Πολιτιστική Εκδήλωση

οι κ.κ. :

Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου

Bουλευτής Βοιωτίας κ. Βαγγέλης Μπασιάκος

Αντιδήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης

Πρόεδρος τού Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Γιάννης Παπαδημητρίου

Πρόεδρος τής ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκος Στά’ι’κος

Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρόεδρος τού ” ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΘΗΒΑ’Ι’ΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ ” κ. Γιώργος Πέππας

Πρόεδρος τού Πολιτιστικού Συλλόγου ” ΛΑ’Ι’ΟΣ ” τής Θήβας κ. Τάσος Φρούσιος

Εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων

Απο το: http://viotikoperiskopio.blogspot.gr/2014/08/2014-gradimir.html