Συλλογή φαρμάκων από το Ε.Κ. Λιβαδειάς για τη Γάζα

Κοινοποίηση στα Social Media

Επείγουσα  έκκληση για συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τον δοκιμαζόμενο, για άλλη μια φορά, παλαιστινιακό λαό, στη Λωρίδα της Γάζας απευθύνει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς.

« Θα χρειαστούμε ό,τι  φάρμακο μας περισσεύει – απαραιτήτως  μη ληγμένο – έστω και αν η συσκευασία είναι ανοικτή», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Τα  φάρμακα θα συγκεντώνονται στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καθημερινά από της 9 το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι.

Παράλληλα το Ε.Κ. Λιβαδειάς εκφράζει για ακόμα μια φορά «τον βαθύ αποτροπιασμό του για τη συνεχιζόμενη, ανελέητη σφαγή που λαμβάνει χώρα στη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ» καλώντας τη Διεθνής Κοινότητα να παρέμβει δεδομένου ότι συντελούνται κατάφωρες παραβιάσεις των θεμελιωδών αρχών του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Δικαίου.

«Η Ελληνική Κυβέρνηση, δρώντας μέσα στο πλαίσιο του Ο.Η.Ε., της Ε.Ε. και όλων των άλλων διεθνών οργανισμών στους οποίους μετέχει, οφείλει να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης, εξαντλώντας όλα τα διπλωματικά μέσα, για την άμεση παύση της αιματοχυσίας και την αποστολή διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας και ιατροφαρμακευτικού υλικού στα θύματα του πολέμου», αναφέρει καταλήγοντας το Ε.Κ. και τονίζει ότι «στέκεται αλληλέγγυο με τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού».