Το πρόγραμμα της Αντικαρκινικής Λιβαδειάς για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

Κοινοποίηση στα Social Media

Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας

Τώρα που ο ήλιος καυτός προκλητικός, στρογγυλοκάθησε πάνω στον ανέφελο ουρανό κι έδωσε λάμψη εκτυφλωτική στη θαμπή, «μουσκεμένη» φύση του καλοκαιριού, που έμοιαζε φέτος με Φθινόπωρο, σκεφθήκαμε να σας αφήσουμε να χαρείτε ανέμελα αυτό το καλοκαίρι, μακριά από εξετάσεις πρόληψης, τεστς, ενημερωτικές συζητήσεις.

Θέλουμε να μεταμφιέσουμε τις φοβίες, τις ανασφάλειες και να τις κάνουμε δύναμη, αυτοπεποίθηση, όραμα ζωής με ποιότητα.

Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας συνεργάτες, αρωγοί, συνάνθρωποι, που νοιάζονται για τον ανασφάλιστο, τον αναξιοπαθούντα τον πάσχοντα συμπολίτη μας.

Από το Σεπτέμβρη θα μας βρίσκετε εδώ στην οδό Δημ. Ανδρεαδάκη 47, σ’ αυτό το υπέροχο, ανακαινισμένο σπίτι, που θα λέγεται Κέντρο Πρόληψης Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου και φτιάχτηκε με αγάπη περισσή για να το χαρίσουμε σ’ εσάς.

Στις 28 Σεπτεμβρίου Κυριακή ετοιμασθείτε να περπατήσουμε, ανάμεσα στα ιστορικά μνημεία της πόλης μας, τραγουδώντας και χορεύοντας με μουσική και τραγούδια, Μ. Χατζηδάκη, Μ. Θεοδωράκη. Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Θα σταλούν προσκλήσεις.

Στις 4, 5 Οκτωβρίου, Σάββατο – Κυριακή, ελάτε μαζί μας να καταθέσουμε τη δέησή μας στη Παναγία της Τήνου, τη Μεγαλόχαρη και να χαρούμε το ταξίδι με ποιότητα, σε χαμηλή τιμή.

Τέλη Οκτωβρίου θα σας καλέσουμε στα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης, Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου.

Θέλουμε να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας όλοι. Να γνωρίσετε τις υπηρεσίες, που θα σας προσφέρουμε, κυρίως όμως να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση, την εκπλήρωση του ονείρου.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Μόνο μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας. Να νικήσουμε το καρκίνο και να χαρίσουμε χρόνο στη ζωή μας.

Εξ’ άλλου:

«Όταν επιδιώξεις κάτι, όλο το Σύμπαν

συνωμοτεί για να γίνει όπως επιθυμείς» Paulo Coehlo 

 

Καλό Καλοκαίρι με Υγεία

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε.