Η Ελλάδα χάνεται οριστικά

Κοινοποίηση στα Social Media

Γράφει ο δικηγόρος Ταξιάρχης Γαλανός

Το 148 π.Χ δόθηκε η τελευταία μάχη των Ελλήνων με επικεφαλής το βασιλιά Ανδρίσκο εναντίον της πανίσχυρης τότε ρωμαϊκής αυτοκρατορίας της οποίας τελικά τα όρια ξεκινούσαν από την μεγάλη Βρετανία, καταλάμβαναν τη μισή Ευρώπη, ολόκληρη τη Μικρή Ασία και Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Από τότε ο Ελληνισμός ήταν υπόδουλος στους ρωμαίους.

Επί του εγκληματία αυτοκράτορα Θεοδοσίου που ήταν ο τελευταίος Αυτοκράτορας της ενιαίας τότε ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας επήλθε χωρισμός σε Ανατολική, με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και σε δυτική με πρωτεύουσα τη Ρώμη.

Από τους 91 Αυτοκράτορες της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, της λεγόμενης και Βυζαντινής δεν υπήρξε ούτε ένας Έλληνας.

Ο τελευταίος Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος αποκαλούνταν Αυτοκράτωρ Ρωμαίων.

Το 1453 ο Ελληνισμός άλλαξε δυνάστη και στη θέση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ήλθε η Οθωμανική Αυτοκρατορία με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Το 1821 μετά από αιματηρό αγώνα των λειψάνων του ελληνισμού επιτεύχθηκε η δημιουργία του νεοελληνικού κράτους μετά από 2000 χρόνια συνεχούς σκλαβιάς.

Ότι δεν κατάφεραν όμως οι δύο Αυτοκρατορίες επί 2000 χρόνια να αφανίσουν παντελώς τον ελληνισμό, παρά τις μαζικές σφαγές και τις καταστροφές του πολιτισμού του το καταφέρνουν οι νεοέλληνες πολιτικοί.

Ο αφελληνισμός των λειψάνων του ελληνισμού άρχισε με την γλώσσα, τη περιφρόνηση των αρχαίων που είναι η τέλεια γλώσσα και διδάσκεται  στα ξένα πανεπιστήμια και τη μαζική εισδοχή ξενικών όρων στην καθομιλουμένη η οποία σε λίγα χρόνια θα αποτελεί ένα φτωχό και ένα ακαταλαβίστικο γλωσσικό ιδίωμα.

Ήδη η συγκυβέρνηση των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων, πιστή υπηρέτης ντόπιων και ξένων ανθελληνικών συμφερόντων εκποιούν κομμάτι-κομμάτι το εθνικό πλούτο της Ελλάδος και με τη μαζική εγκατάσταση στον ελλαδικό χώρο απολίτιστων ορδών από τρίτες χώρες, στους οποίους προστίθενται και οι 250.000 τσιγγάνοι, πλησιάζει το οριστικό τέλος του ελληνισμού.

Όσο και αν δεν το πιστεύει ο κάθε καλόπιστος ή εύπιστος Έλληνας πολίτης είναι όμως γεγονός ότι οι κυβερνώντες πρέπει να χαρακτηριστούν απερίφραστα σαν εθνικοί προδότες.

Για να μην φανεί ότι εκφράζω υποκειμενικές απόψεις θα αφήσω τον μεγάλο Εθνικό ποιητή Κωστή Παλαμά που έγραψε και τον Ύμνο των Ολυμπιακών Αγώνων να σας μιλήσει σε έμμετρο λόγο για την κατάντια του ελληνισμού παρότι το ποίημα αυτό γράφτηκε πριν από 110 χρόνια περίπου.

ΓΥΡΙΖΕ
«Γύριζε, μὴ σταθῇς ποτέ, ρίξε μας πέτρα μαύρη,
ὁ ψεύτης εἴδωλο εἶν᾿ ἐδῶ, τὸ προσκυνᾷ ἡ πλεμπάγια,
ἡ Ἀλήθεια τόπο νὰ σταθῇ μιὰ σπιθαμὴ δὲ θἄβρῃ.
Ἀλάργα. Μόρα τῆς ψυχῆς τῆς χώρας τὰ μουράγια.
Ἀπὸ θαμποὺς ντερβίσηδες καὶ στέρφους μανταρίνους
κι ἀπὸ τοὺς χαλκοπράσινους ἡ Πολιτεία πατιέται.
Χαρὰ στοὺς χασομέρηδες! Χαρὰ στοὺς ἀρλεκίνους!
Σκλάβος ξανάσκυψε ὁ ρωμιὸς καὶ δασκαλοκρατιέται.
Δὲν ἔχεις, Ὄλυμπε, θεούς, μηδὲ λεβέντες ἡ Ὄσσα,
ραγιάδες ἔχεις, μάννα γῆ, σκυφτοὺς γιὰ τὸ χαράτσι,
κούφιοι καὶ ὀκνοὶ καταφρονοῦν τὴ θεία τραχιά σου γλώσσα,
τῶν Εὐρωπαίων περιγελᾷ καὶ τῶν ἀρχαίων παλιάτσοι.
Καὶ δημοκόποι Κλέωνες καὶ λογοκόποι Ζωίλοι,
καὶ Μαμμωνᾶδες βάρβαροι, καὶ χαῦνοι λεβαντίνοι.
λύκοι, ὦ κοπάδια, οἱ πιστικοὶ καὶ ψωριασμένοι οἱ σκύλοι
κι οἱ χαροκόποι ἀδιάντροποι καὶ πόρνη ἡ Ρωμιοσύνη!»

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ