Συνελήφθησαν στη Στερεά 10 άτομα, για διάφορα αδικήματα

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βοιωτίας, Ευβοίας Φθιώτιδας και Φωκίδας, των Β’ και Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου Βοιωτίας, συνολικά δέκα (10) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί (δύο στη Χαλκίδα και ένας στην Ιστιαία Ευβοίας), για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί (ένας στη Λαμία και ένας στη Χαλκίδα), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, οι οποίοι διέθεταν προς πώληση κηπευτικά προϊόντα, στερούμενοι αδείας από την αρμόδια Αρχή.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ένας στη Χαλκίδα και ένας στην Αλίαρτο Βοιωτίας), για υγειονομικές παραβάσεις.
  • Συνελήφθη ημεδαπός στην Άμφισσα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.