Την Πέμπτη συλλαλητήριο στη Λιβαδειά την Παρασκευή κατάληψη της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στη Θήβα

Κοινοποίηση στα Social Media

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για την υποβάθμιση της Υγείας στη Βοιωτία και των νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς με πρωτοβουλία του δήμου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης αναβάθμισης του νοσοκομείου και την Παρασκευή μετά από σύσκεψη φορέων που προκάλεσαν τα Εργατικά Κέντρα Λιβαδειάς και Θήβας θα γίνει κατάληψη της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος των διοδίων της Θήβας. Δείτε εδώ: http://viotianet.gr.185-138-42-70.linuxzone138.grserver.gr/?p=24304

 

Κάλεσμα από το δήμο Λεβαδέων

Ο δήμος Λεβαδέων και η επιτροπή αγώνα σε ανακοίνωση τους τονίζουν την σοβαρότητα της κατάστασης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και καλούν τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς αποτελεί τη βασικότερη μονάδα παροχής υπηρεσιών υγείας όχι μόνο προς τους πολίτες της επαρχίας Λιβαδειάς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς εξυπηρετεί τμήμα της επαρχίας Θήβας, το σύνολο της Λοκρίδας και τμήμα της ανατολικής Φωκίδας. 

Οι μέχρι σήμερα ακολουθούμενες κυβερνητικές πολιτικές στο θέμα της δημόσιας υγείας έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, όπως:

  • Ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
  • Ελλείψεις σε φαρμακευτικό και ιατρικό εξοπλισμό

Ωστόσο, το Νοσοκομείο Λιβαδειάς κυρίως λόγω της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι, συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου προς τους ασθενείς.

Ο Δήμος Λεβαδέων και όλοι οι φορείς της πόλης μας, με συνεχή υπομνήματα και παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Υγείας, έχουν καταστήσει σαφές στην εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου ότι η άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου αποτελεί σημείο ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας.

Επειδή, το Νοσοκομείο Λιβαδειάς πρέπει να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου

Επειδή, η δημόσια υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα  μας

Σας καλούμε στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς για να απαιτήσουμε τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τη βελτίωση της λειτουργίας του.

  • Διεκδικούμε την δωρεάν δημόσια υγεία για όλους!
  • Διεκδικούμε την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου μας!

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να προστατέψουμε το Νοσοκομείο μας από τις πολιτικές της μνημονιακής λαίλαπας!!!!

 

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ