Σήμερα στις 19:00 Μεγάλος Διαγωνισμός του Viotianet.gr με δώρο 5 προσκλήσεις για την αυριανή συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα στη Θήβα

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Viotianet.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με δώρο 5 ατομικές προσκλήσεις για την αυριανή συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα στο θέατρο Μοσχοποδίου στη Θήβα!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι επισκέπτες του Viotianet.gr είναι να στείλουν σήμερα και ώρα μεταξύ 7 και 8 το απόγευμα e-mail στη διεύθυνση viotianet@gmail.com γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, όπως επίσης και την ένδειξη: Για τη συναυλία Πλιάτσικα – Στόκα στη Θήβα.

Οι 5 πρώτοι που θα στείλουν e-mail θα κερδίσουν από μια ατομική πρόσκληση για τη συναυλία των Φίλιππου Πλιάτσικα – Μπάμπη Στόκα, αύριο Πέμπτη στις 21:30 το βράδυ στο θέατρο Μοσχοποδίου στη Θήβα.

Ως αποδεκτά θα γίνουν τα e-mail με ώρα αποστολής από 19:00 – 20:00. E-mail που θα αποσταλούν πριν τις 19:00 ή μετά τις 20:00 δεν θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για τον τρόπο που θα λάβουν τις προσκλήσεις μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης (e-mail)  από το Viotianet.gr

Επίσης τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν σήμερα το βράδυ στις 20:30 στο Viotianet.gr