Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ λένε οι ΑΝΕΛ Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

«Ξεπουλάνε τώρα τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, το νερό, το λιγνίτη ,όλα αυτά έναντι «πινακίου φακής» δωρίζοντας τα σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιροπή Βοιωτίας των ΑΝΕΛ και ασκεί σκληρή κριτική στην συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γνωστοί «πρόθυμοι» της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ ξεπούλησαν τον ΟΠΑΠ, τα Κρατικά λαχεία, το Ελληνικό, την Αγροτική τράπεζα και τα οδικά δίκτυα»

Τονίζουν δε πως απ΄ όλες αυτέ τις παρεμβάσεις και τα μέτρα το χρέος της χώρας δεν μειώθηκε ούτε ένα ευρώ και το μόνο που κάνουν οι υπεύθυνοι είναι να «προσπαθούν να κυβερνήσουν με το φόβο» και αυτό «είναι το νέο μοντέλο διακυβέρνησης».

Οι ΑΝΕΛ υπογραμμίζουν ότι είναι καιρός «να σηκωθούμε ,να μάθουμε όλη την αλήθεια για το χρέος και την κατάσταση της χώρας μας, χωρίς άλλα ψέματα».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουν ακόμα ότι έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα και συγκεκριμένες προτάσεις για την απελευθέρωση της χώρας μας από τα μνημόνια.

«Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στο παραγωγικό μοντέλο σε όλους τους τομείς, πρωτογενή, δευτερογενή τριτογενή τομέα. Είναι καιρός να στηριχθούμε στα δικά μας πόδια και όχι σε άλλα δανεικά. Είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων εκείνων που φέρνουν νέες θέσεις εργασίας, ανάπτυξη και όχι στις ιδιωτικοποιήσεις που ωφελούν συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα», επισημαίνουν και καταλήγουν: «Είναι ώρα για αλλαγή πολιτικής, είναι ώρα για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Επιλογή μας είναι η μείωση της ανισότητας των πολιτών. Λέμε όχι στην υπονόμευση των επόμενων γενεών με την άκρατη υπερχρέωσή τους και την ανεργία, λέμε όχι στην χρηματοοικονομική δικτατορία».