Πρώτη με βαθμό πρόσβασης 19,68 η Σταματία Τσαμπά του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Μεγάλη πρωτιά στις Πανελλαδικές βαθμό πρόσβασης 19,68 και περίπου 19731 μονάδες για την Σταματία Τσαμπά του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς.

Μάλιστα η νεαρή μαθήτρια για την οποία οι καθηγητές της μιλούν με τα καλύτερα λόγια το επόμενο διάστημα θα συμμετάσχει με την Ελληνική ομάδα στην Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας που θα διεξαχθεί στο Μπαλί, μια θέση που κατέλαβε μετά από διακρίσεις σε σειρά διαγωνισμών.

Την ικανοποίησή του από τα αποτελέσματα εξέφρασε και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας Ηλίας Τζαμτζής ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε και συνεχάρη μαθητές, καθηγητές και γονείς.

«Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές που μετά από μια πολύπονη προσπάθεια βλέπουν τους κόπους τους να δικαιώνονται», είπε ο κ. Τζαμτζής και συμπλήρωσε: «Αξίζει να σημειωθεί, ότι και φέτος στα σχολεία της Διεύθυνσης Βοιωτίας, αρκετοί μαθητές, πέτυχαν πολύ υψηλές βαθμολογίες, καθώς κατάφεραν να αγγίξουν το «άριστα», γεγονός που δικαιώνει τον αγώνα τους. Γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών που βάδισαν συμπαραστάτες τους όλη τη σχολική χρονιά».

Ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς Λάμπρος Παπαλάμπρος συνεχάρη τη Σταματία Τσαμπά για την επιτυχία της όπως και όλους τους μαθητές του σχολείου καθώς επίσης τους καθηγητές και τους γονείς.

«Το σχολείο μας πήγε πάρα πολύ καλά. Το σχολείο μας συνεχίζει και παράγει έργο σε όλα τα επίπεδα και αυτό αποδεικνύεται και από τις επιτυχίες των μαθητών του οι οποίοι μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ανταποκρίνονται άριστα στα καθήκοντά τους. Ευχαριστώ όλους όσοι συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια, τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς που η πολύ καλή συνεργασία τους αποτελεί σημείο υπεροχής».