Εξιχνιάστηκε η ένοπλη απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε στην περιοχή του Ορχομενού

Κοινοποίηση στα Social Media

Απέδωσαν οι έρευνες της αστυνομίας και σε λιγότερο από ένα 24ωρο εξιχνιάστηκε η απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε στην περιοχή του Ορχομενού την Τρίτη το πρωί με αποτέλεσμα να συλληφθούν 4 άτομα.

Να θυμίσουμε ότι προχθές λίγο πριν τις 9 το πρωί άγνωστοι δράστες αποπειράθηκαν να ληστέψουν ταχυδρομικό διανομέα στην περιοχή του Ορχομενού χωρίς μάλιστα να διστάσουν να πυροβολήσουν.

Συγκεκριμένα οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές κατά του αυτοκινήτου που επέβαινε ο 54χρονος ταχυδρόμος ο οποίος όμως αντέδρασε αναπτύσσοντας ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει από το σημείο χωρίς να τραυματιστεί.

Άμεσα στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής άρχισαν εκτεταμένες έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Στη συνέχεια έγιναν αρκετές προσαγωγές στο τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς.

Αποτέλεσμα των ερευνών ήταν να εντοπιστούν από τους αστυνομικούς 4 αλβανοί υπήκοοι οι οποίοι συνελήφθησαν για την απόπειρα της ληστείας. Παράλληλα βρέθηκε και το πιστόλι το οποίο χρησιμοποίησαν ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό.