Συλλαλητήριο την Τετάρτη στη ΔΟΥ Λιβαδειάς από το ΠΑΜΕ

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο  που οργανώνει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στην εφορία της Λιβαδειάς καλεί το ΠΑΜΕ τα συνδικάτα, όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους για «να σταλεί ένα αποφασιστικό μήνυμα σε κυβέρνηση, τρόικα και εργοδότες».

Ένα μήνυμα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κάλεσμα «ισχυρό και μαζικό» προς τους «πυρπολητές των δικαιωμάτων και της Ζωή μας».

Καλεί επίσης σε συμμετοχή στη στάση εργασίας στις 19 Δεκέμβρη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα καθώς και στην 24ωρη απεργία για τους δημόσιους υπάλληλους

«Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε πια οι μισοί να μην έχουμε καθόλου δουλειά και οι άλλοι μισοί να δουλεύουμε από το πρωί έως το βράδυ 365 ημέρες τον χρόνο με μεροκάματα πείνας χωρίς ούτε καν τις Κυριακές, χωρίς προσωπική και οικογενειακή ζωή», τονίζει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Λιβαδειάς και προσθέτει: «       Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να είμαστε άνεργοι, να παίρνουμε μεροκάματα πείνας και ταυτόχρονα να πληρώνουμε τα φάρμακα, τους γιατρούς, περισσότερα για την εκπαίδευση, για το φως, το νερό, το τηλέφωνο, τις μετακινήσεις μας, που αποτελούν στοιχειώδη δικαιώματα και θεμελιακές ανάγκες μας».

Επίσης για ακόμα μια φορά λέει όχι στα «χαράτσια» και «άλλων κεφαλικών φόρων» που δίνονται πίσω «στους καπιταλιστές, στα μονοπώλια που θησαυρίζουν από τον ιδρώτα μας».

Και καταλήγει: «Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αλλάξουμε εσάς που άλλωστε ποτέ δεν θα αλλάξετε. Θα σταματήσουμε εμείς να παρακολουθούμε παθητικά την σφαγή μας. Κάθε μέρα θα οργανώνουμε καλύτερα τον αγώνας μας ενάντια σας. Το ξέρουμε ότι δεν έχετε έλεος απέναντι μας και ούτε θα σταματήσετε να μας ματώνεται αν δεν σας κόψουμε τα χέρια. Και αυτό θα κάνουμε».