Τουλάχιστον 34 καντήλια και λιβανιστήρια έκλεψε 30χρονη Ρομά από το νεκροταφείο στο Πυρί Θηβών

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθη, την Πέμπτη (12-06-2014) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, με την συνδρομή αστυνομικών της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βοιωτίας, 30χρονη ημεδαπή ROMA , κατηγορούμενη για κλοπή από κοιμητήριο στην περιοχή του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, η 30χρονη μετέβη στο ανωτέρω κοιμητήριο και αφαίρεσε τριάντα τέσσερα (34) περίπου μπρούτζινα καντήλια – λιβανιστήρια, από διάφορα μνήματα, πλην όμως έγινε αντιληπτή από τους περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Τα ανωτέρω κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν σε φύλακα του προαναφερόμενου κοιμητηρίου.

Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων της 30χρονης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμεί η από 26-04-2012 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός (1) μήνα και δέκα (10) ημερών για παραβίαση εκτέλεσης ποινών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.