10 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά: 3 στη Θήβα, 2 στον Ορχομενό, 1 στη Λιβαδειά και 4 στην Εύβοια

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο, δέκα (10) ακόμη άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την σύλληψη φυγόποινων ατόμων, την καταπολέμηση της επαιτείας και την εξώθηση ανήλικων παιδιών σε αυτή και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Θηβών και Ορχομενού Βοιωτίας, συνολικά δέκα (10) άτομα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί σε περιοχές της Ευβοίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
  • Συνελήφθη ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, για διάπραξη κλοπής από οικία.
  • Συνελήφθη ημεδαπός επίσης στον Ορχομενό Βοιωτίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης εννέα (9) μηνών, για διάπραξη κλοπής από κοινού.
  • Συνελήφθη ημεδαπή ROMA στη Θήβα, διότι εξωθούσε στην επαιτεία το ανήλικο εγγόνι της. Κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή της.
  • Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θήβα, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθη ημεδαπός στη Θήβα, για υγειονομική παράβαση.
  • Συνελήφθη ημεδαπός στη Λιβαδειά, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές , ενώ ανάλογες τέτοιες στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον.