Σε αντίδραση για να μην «ξεπουληθεί» το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού καλεί ο Β. Αποστόλου

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε αντίδραση της Αυτοδιοίκησης (Δήμων και Περιφέρειας) ώστε να αποτραπεί η εκποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, που μεταβιβάστηκε στο ΤΑΙΠΕΔ καλεί ο Βαγγέλης Αποστόλου, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση του:

Στα πλαίσια του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας για την εξόφληση του δημόσιου χρέους η Διυπουργική Επιτροπή αποφάσισε τη μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ του Χιονοδρομικού Κέντρου του Παρνασσού.
Η μεταβίβαση του δικαιώματος παραχώρησης της λειτουργίας και εκμετάλλευσης, όλων των υποδομών του και της συνολικής του έκτασης των 11.000 στρεμμάτων, οδηγεί τη σημαντικότερη δραστηριότητα της περιοχής σε ιδιωτικά χέρια .
Η συγκεκριμένη απόφαση ενταφιάζει οριστικά το ενδεχόμενο να αποτελέσει το χιονοδρομικό κέντρο το μοχλό μιας οργανωμένης ανάπτυξης του χειμερινού τουρισμού στην περιοχή και στην Περιφέρεια γενικότερα .
Οφείλουμε όλοι και ιδιαίτερα όσοι υπηρετούμε τον Αυτοδιοικητικό Χώρο, στους Δήμους και στην Περιφέρεια, να αντιδράσουμε και να αποτρέψουμε την εκποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας δυνατοτήτων.

από http://www.siriosfm.gr/