Συνελήθησαν σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, ακόμη έντεκα άτομα, για διάφορα αδικήματα

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, την βεβαίωση επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Άμφισσας και Θηβών, των Τμημάτων Τροχαίας Θηβών και Χαλκίδας, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, των Β’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου Βοιωτίας, ακόμη έντεκα (11) άτομα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή στην Άμφισσα, για κλοπές από οικίες. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, προέκυψε ότι η 26χρονη είχε προβεί στην αφαίρεση κοσμημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών, από δύο (2) οικίες στην περιοχή του Χρισσού Φωκίδας. Τα ανωτέρω κλοπιμαία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
  • Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στη Θήβα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί σε περιοχές της Ευβοίας, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα (δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί) σε περιοχές της Βοιωτίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.