Κάλεσμα για την ανατροπή του αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής απεύθυνε ο Β. Αποστόλου από τη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Το τριήμερο 20-21 και 22 Μαίου ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με το συνδυασμό «Η Στερεά σε νέα τροχιά», επισκέφτηκε τη Φθιώτιδα, την Ευρυτανία, τη Φωκίδα και τη Βοιωτία όπου παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Αποστόλου τόνισε ιδιαίτερα ότι η ψήφος της δεύτερης Κυριακής, αποτελεί κυρίως ζήτημα προσωπικής ευθύνης των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας και ότι «Πρέπει και οι ίδιοι με την ψήφο τους να αναλάβουν την ευθύνη καταδίκης των πολιτικών που ασκούνται αλλά και επιλογής αυτών που θα μπορούν να υπερασπιστούν την Περιφέρεια την επόμενη πενταετία».

Για μια ακόμα φορά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που στήριξαν το ψηφοδέλτιό του.

«Δώσαμε έναν αγώνα με αντίξοες συνθήκες και κόντρα σε παλαιοκομματικές τακτικές . Θα τον συνεχίσουμε γιατί πιστεύουμε ότι αποτελούμε τη δύναμη εκείνη που θα κάνει την ανατροπή την επόμενη Κυριακή. Τώρα πλέον είναι ή ώρα της προσωπικής ευθύνης του καθένα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σημείωσε ακόμα ότι τώρα στις επαναληπτικές εκλογές κρίνεται η διακυβέρνηση τη περιφέρειας για τα επόμενα πέντε χρόνια και συμπλήρωσε: «Γνωρίζετε τους ανθρώπους της, γνωρίζουμε την ιδεολογία τους, γνωρίζουμε τις επιδιώξεις τους. Είναι η παράταξη που στηρίξει τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, είναι η παράταξη που στηρίζεται από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Παλιά και νέα τζάκια αγωνίζονται για να διατηρήσουν την εξουσία τους.

Τώρα όλοι ξέρουν πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ο Κώστας Μπακογιάνης και η παράταξή του στην καρδιά της Ελλάδας. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούργιο, παρά να εξωραΐσει μια χρεοκοπημένη διακυβέρνηση, να συνεχίσει την ίδια πολιτική, που φτωχαίνει τον τόπο μας και τον λαό μας».

Καταλήγοντας τόνισε ότι αν νικήσει ο Κ. Μπακογιάννης, «θα σημαίνει επιβράβευση της πολιτικής που μας χρεοκόπησε, θα σημαίνει συναίνεση σε νέα μέτρα και παραπέρα φτωχοποίηση της κοινωνίας» και κάλεσε τους πολίτες να ταχθεί αποφασιστικά στο πλευρό του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά» διεκδικώντας «μια νέα αρχή, μια περιφέρεια για τη κοινωνία».