Να επιλέξουν τον Κώστα Μπακογιάννη κάλεσε τους πολίτες η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά

Κοινοποίηση στα Social Media

Κάλεσμα συστράτευσης στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη και του συνδυασμού «αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» απεύθυνε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά ασκώντας παράλληλα εμμέσως πλειν σαφώς σκληρή κριτική στον Βαγγέλη Αποστόλου και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι μάσκες πέφτουν ώρα με την ώρα. Ένα πραγματικά αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο και όχι ένας πολιορκητικός κριός κατάληψης της κεντρικής εξουσίας, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών την προηγούμενη Κυριακή», τονίζει η κ. Παπαθωμά και προσθέτει: «Με αυτή τη λογική, της αυτοδιοίκησης, πορευθήκαμε μαζί, άνθρωποι που ιδεολογικά μπορεί να έχουμε άλλες επιλογές μας ενώνει όμως η αγωνία για την πρόοδο του τόπου μας και η διάθεση για σκληρή δουλειά».

Συνεχίζοντας η Φ. Παπαθωμά στο μήνυμά της προς τους πολίτες τονίζει: «Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες της Περιφέρειας, αρνούμαστε να γίνουμε συμμέτοχοι στον αποπροσανατολισμό που επιχειρείται από τα πραγματικά προβλήματα της Στερεάς Ελλάδας. Καλούμε όλους τους Στερεοελλαδίτες και όλες τις Στερεοελλαδίτισες, και την ερχόμενη Κυριακή να στηρίξουν τον κοινό αγώνα για μια περιφέρεια διεκδικητική, σύγχρονη, φιλική στην επιχειρηματικότητα, για μια Στερεά που θα βγει πρώτη από την κρίση».

Και καταλήγει: «Στις 25 Μαΐου, ψηφίζουμε, αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Μπακογιάννη».