Σε συστράτευση για νίκη την Κυριακή καλεί ο Κώστας Ξηρογιάνης

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο συνδυασμός Νέα Εποχή έκανε «έναν προεκλογικό αγώνα χωρίς να ξεφύγει ούτε μια στιγμή από τις αρχές και τις αξίες που μέχρι σήμερα υπηρέτησε», τονίζει σε μήνυμά του ο νυν δήμαρχος Ορχομενού Κώστας Ξηρογιάννης ο οποίος την Κυριακή δίνει την μάχη στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον πρώην δήμαρχο Λουκά Υπερήφανο.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας, αυτούς που μας ψήφισαν, αυτούς που μας στήριξαν αλλά ακόμα και αυτούς που στάθηκαν με αξιοπρέπεια απέναντί μας», επισημαίνει ο κ. Ξηρογιάννης και προσθέτει: «Η  εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, μας βρίσκει να ξεκινάμε από το μηδέν. Όλοι απελευθερωμένοι από υποχρεώσεις συγγενικές, φιλικές,  επιλέγουμε εκείνον που αποδεδειγμένα έχει στόχους και όραμα για το πού θέλει να οδηγήσει τον τόπο μας».

Έμφαση δίνει επίσης στην συμμετοχή στην εκλογή διαδικασία υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί χρέος όλων.

«Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες», συνεχίζει και συμπληρώνει: «Στον αγώνα αυτό, δεν θα υπάρχει η φυσική μου παρουσία. Μία λοίμωξη του αναπνευστικού με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, μία λοίμωξη την οποία αρχικά αμέλησα για λόγους προεκλογικών υποχρεώσεων,  θα ήταν άλλωστε αδύνατο για μένα να πράξω αλλιώς».

Όπως κάνει γνωστό η λοίμωξη ξεκίνησε από το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου και έτσι δεν του επιτρέπει για τις επόμενες ημέρες να δώσει τον αγώνα από κοντά.

«Οι συνεργάτες μου με την πλήρη καθοδήγηση και ευθύνη μου θα είναι παρόντες σε μία πορεία νικηφόρα. Ο Ορχομενός δεν αντέχει να γυρίσει σε νοοτροπίες καταδικασμένες στο απώτερο παρελθόν γκρεμίζοντας τις βάσεις  που μαζί  οικοδομήσαμε τα 3,5 αυτά χρόνια. Δεν αξίζει ο Ορχομενός να ζήσει και πάλι την πολιτιστική και κοινωνική παρακμή του παρελθόντος», είπε ο κ Ξηρογιάννης και κατέληξε: «Είμαστε βέβαιοι ότι έχετε αντιληφθεί την κρισιμότητα αυτής της εκλογής και θα μας δώσετε  και πάλι την εντολή να υπηρετήσουμε από την θέση της Δημοτικής Αρχής τον τόπο μας. Καλό αγώνα και με τη νίκη».