Σε καταψήφιση του συστήματος που δοκιμάστηκε και απέτυχε καλεί η ΔΗΜΑΡ Λιβαδειάς και ζητά την στήριξη των πολιτών

Κοινοποίηση στα Social Media

Οι εκλογές την πρώτη Κυριακή έστειλαν σύνθετα μηνύματα προς το πολιτικό σύστημα και απαιτούν ορθή ανάγνωση από όλους , σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

Αφού επισημαίνει τα ποσοστά «του νεοναζιστικού μορφώματος ,η αντιμετώπισή του οποίου απαιτεί ένα κοινό δημοκρατικό μέτωπο  να εργαστεί συντονισμένα και πολυδιάστατα», συνεχίζει τονίζοντας: «Οι πολίτες ασφυκτιούν και η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται».

Την στιγμή αυτή σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ αναζητείται η πολιτική και οι άνθρωποι που θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα μέσα από παρεμβάσεις   κοινωνικής αλληλεγύης και ανάπτυξης στη βάση αυτοδιοικητικών προοδευτικών προγραμμάτων .

«Εμείς θα είμαστε ισχυρά παρόντες, συμβάλλοντας στην ενωτική δράση των πολιτών και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από παρεμβάσεις με προοδευτικό πρόσημο», επισημαίνει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά.

Για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής κάλεσε τους πολίτες «να επιλέξουν στη βάση της ύπαρξης τέτοιου αυτοδιοικητικού προγράμματος και της αποδοκιμασίας ενός συστήματος αυτοδιοίκησης που έχει δοκιμαστεί και αποτύχει στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν».

Για τις ευρωεκλογές υπογραμμίζει ότι πρέπει να προκύψει με σαφήνεια ένα μήνυμα, «ένα μήνυμα προς την Ευρώπη, ένα μήνυμα στο εσωτερικό της χώρας: ότι πρέπει να αλλάξουν οι πολιτικές, πρέπει να αποκτήσουν προοδευτικό περιεχόμενο».

Και καταλήγει: «Είμαστε σταθερή ευρωπαϊστική δύναμη και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς – Προοδευτική Συνεργασία»