ΑΝΕΛ: Καταψηφίστε τους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης, σε Δήμους, Περιφέρεια και Ευρωβουλή

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε αντιμνημονιακή ψήφο καλούν τους πολίτες οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Βοιωτίας θυμίζοντας τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τα εκατομμύρια ανέργους

«Η δύναμη των πολιτών στο δημοκρατικό πολίτευμα είναι η ψήφος. Η Κυριακή των τριπλών εκλογών Δημοτικών-Περιφερειακών-Ευρωεκλογών φτάνει, μαζί της έρχεται και η απόφαση των πολιτών», σημειώνουν σε μήνυμά τους προς τους πολίτες οι ΑΝΕΛ Βοιωτίας.

Παράλληλα τονίζουν ότι τώρα ο λαός αποφασίζει για το μέλλον του και πρέπει να επιλέξει εκείνους που θα αγωνιστούν και θα αντισταθούν στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.

«Μας μιλάνε για σταθερότητα και ασφάλεια.

Ας απευθυνθούν στις  6.000 οικογένειες των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν εξαιτίας των  πολιτικών τους αποφάσεων.

Ας απευθυνθούν στα 2.000.000 ανέργων  της φτωχοποιημένης Ελλάδας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ», τονίζουν και προσθέτουν: «Οι Ανεξάρτητοι έλληνες προχωράμε ενάντια σ’ αυτούς που έφεραν και σ’ αυτούς που εφαρμόζουν τα μνημόνια. Λέμε όχι στους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης όποιον θεσμό κι αν  διεκδικούν να εκπροσωπήσουν, αφού είναι υποστηρικτές της συγκεκριμένης πολιτικής και εθνικής  υποδούλωσης».

Τέλος καλούν τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος τους «οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη στάση τους, ότι μπορούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μπορούν  να αντισταθούν στην μετατροπή της Ευρώπης σε ομοσπονδία για να είμαστε υποτελείς των μεγάλων δυνάμεων.

Και καταλήγουν: «Στηρίζουμε την Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζών,

είναι καιρός να βρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια, είναι ώρα να πούμε ΟΧΙ σε άλλα ψέματα, είναι ώρα να σεβαστούμε τον εαυτό μας και τις ζωές των παιδιών μας. ΤΟΛΜΗΣΤΕ».