Τους δημότες ευχαρίστησε ο Γ. Γεωργακός καταγγέλλοντας παράλληλα πιέσεις

Κοινοποίηση στα Social Media

Τους πολίτες που τίμησαν τον ίδιο και τον συνδυασμό του με την ψήφο τους ευχαρίστησε ο υποψήφιος δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Γιάννης Γεωργακός.

Παράλληλα συνεχάρη όλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του για τον αγώνα που έδωσαν και την συμμετοχή τους σε αυτή τη προσπάθεια.

«Αρκετοί από τους συμπολίτες μας δέχθηκαν ισχυρές πιέσεις που μερικές φορές ξεπέρασαν τα όρια της νομιμότητας από τα γνωστά εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας του δήμου», τόνισε και πρόσθεσε: «Τέτοιες πρακτικές είναι ντροπή για την δημοκρατία και τον πολιτισμό μας».

Συνεχίζοντας υπογράμμισε: «Δώσαμε και δίνουμε έναν καθαρό, έντιμο και με αξιοπρέπεια αγώνα, ενάντια σε πρακτικές που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω».

Επίσης κάλεσε τους δημότες σε αντίσταση και αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

«Οι πολίτες του δήμου μας δικαιούνται ένα άλλο μέλλον. Θα το διεκδικήσουμε την επόμενη μέρα όλοι μαζί», είπε ο κ. Γεωργακός.

Τέλος απευθυνόμενος στους υποψήφιους των άλλων συνδυασμών που δεν κατάφεραν να πάνε στη δεύτερη Κυριακή υπογράμμισε: «Τους καλούμε να συντάξουν τις δυνάμεις του απέναντι σε αυτό που και οι ίδιοι κατήγγειλαν. Την ανυπαρξία της υπάρχουσας δημοτικής αρχής».