”…κι αργότερα,κι αργότερα φανήκανε δυο κότερα ”

Κοινοποίηση στα Social Media

Ολλανδικά μποφόρ Βορείου θαλάσσης για τις ελληνικές θαλαμηγούς στη χώρα της τουλίπας και των καναλιών.

Λεπτομερή στοιχεία για όλες τις θαλαμηγούς που ανήκουν σε Ελληνες πολίτες και είναι αγκυροβολημένες σε λιμάνια της Ολλανδίας, θα δώσουν στις ελληνικές αρχές οι αρμόδιες υπηρεσίες του ολλανδικού υπουργείου Οικονομικών, όπως δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο ίδιος ο υπουργός Γιούρεν Ντέσμπλουμ.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών ενώπιον της ολομέλειας του ολλανδικού κοινοβουλίου που συζητά την έγκριση της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα. Ο κ.Ντέσμπλουμ που προέρχεται από το Εργατικό Κόμμα, ανέφερε ότι οι ελληνικές θαλαμηγοί που έχουν δέσει στα ολλανδικά λιμάνια είναι «εκατοντάδες» και συμπλήρωσε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια για την αύξηση των εσόδων από την φορολογία στην Ελλάδα.

Ο Ντέσμπλουμ είπε ότι “το εξέτασε αμέσως αυτό” αφού τέθηκε από τα μέλη της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης. “Ενημερώσαμε τις ελληνικές αρχές για το θέμα αυτό, ώστε να μπορέσουν να επιβάλλουν φόρους”. “Αυτό το είδος των πληροφοριών είναι ζωτικής σημασίας για να μπορέσουν οι Έλληνες να επιβάλουν φόρους”, σημείωσε.

Ο υπουργός πάντως δεν αποκάλυψε οικονομικές λεπτομέρειες για τις θαλαμηγούς.

Από www.hellas-news.gr