Το Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων για τις Δημοτικές εκλογές

Κοινοποίηση στα Social Media

Το Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων ,ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιώργος Κατσέλης καθώς και οι υποψήφιοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι θέλουν να ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους ακόμα και αυτούς που δεν  μας εμπιστεύτηκαν.

Στις Δημοτικές εκλογές της 18ης  Μαΐου, ο λαός ως υπέρτατος κριτής Ιδεών, Αξιών, Αρχών και Θέσεων  δεν υιοθέτησε τις απόψεις και τις αρχές του Κινήματός μας, οι οποίες καταγράφονται και αναλύονται  στη Διακήρυξη της 1ης Σεπτεμβρίου 2013 και στο Πρόγραμμά μας  του Ιανουαρίου 2014, το οποίο καταθέσαμε.

Σεβόμαστε την κρίση του λαού του Διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων και την ετυμηγορία του. Δεν καταφέραμε να  πείσουμε και επιλέξατε  άλλους.

Στις επικείμενες επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014,  ο λαός μπορεί και πρέπει να επιλέξει ελεύθερα τον καλύτερο. Δεν θα παρέμβουμε και δεν θα εμπλακούμε στην τελική επιλογή και κρίση των πολιτών.

Επειδή ζούμε στην ένταση της ταπεινότερης και τραγικότερης κρίσης σε καιρό ειρήνης από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους, θα αναδείξουμε τη Διακήρυξη και το Πρόγραμμα του Κινήματός μας και θα προσπαθήσουμε να  υιοθετηθεί  το πρόγραμμά μας από την  κοινωνία , καθόσον θεωρούμε ότι αποτελούν πρότυπα – μοντέλα παραγωγικής και διοικητικής ανασυγκρότησης για το Δήμο Θηβαίων, τη Βοιωτία και την Ελλάδα.

Το Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων θα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο  σε όλες τις αποφάσεις και τα δρώμενα της κοινωνίας.

 

Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων