Σε επιμελητήριο και ΔΕΥΑΛ η Γιώτα Πούλου

Κοινοποίηση στα Social Media

Η υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού «δυναμική συνεργασία» κ. Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους συμβούλους, συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Αγνιάδη Παναγιώτη, τον κ. Παπαθωμά Χάρη και στελέχη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης κι ανάδειξης της περιοχής, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Λεβαδέων  και επισημάνθηκαν για μία ακόμη φορά, οι κοινοί στόχοι του Επιμελητηρίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο κ. Αγνιάδης διαβεβαίωσε ότι το Επιμελητήριο έχει πάγια θέση συνεργασίας με τις Δημοτικές αρχές του Νομού.

Τέλος η κ. Πούλου δεσμεύθηκε ότι η «δυναμική συνεργασία», ως Δημοτική αρχή, θα αξιοποιήσει την συσσωρευμένη εμπειρία του Επιμελητηρίου.

EPIMEL_DSCN0733EPIMEL_DSCN0734EPIMEL_DSCN0735

Η υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού «δυναμική συνεργασία» κ. Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους συμβούλους, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τον διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. Συζητήθηκαν εργασιακά θέματα, η λειτουργία των ΒΙΟΚΑ Λιβαδειάς & Δαυλείας, η εξέλιξη των συνεχιζόμενων και προγραμματιζόμενων έργων, η δυνατότητα διαμόρφωσης μειωμένου τιμολογίου νερού στις διαφορετικές περιοχές – οικισμούς του Δήμου καθώς και η μέριμνα για τις ευπαθείς και πολύτεκνες οικογένειες.

Η κ. Πούλου αναφέρθηκε  στην πάγια θέση που η Δημοτική παράταξη ¨δυναμική συνεργασία¨  έχει εκφράσει πολλές φορές στο Δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την υποστήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, και την μη στέρηση του νερού, που αποτελεί δημόσιο αγαθό, από κανένα νοικοκυριό του Δήμου μας.

Τέλος δεσμεύθηκε ότι η ¨δυναμική συνεργασία¨, ως Δημοτική αρχή, θα αγωνισθεί μαζί με τους εργαζόμενους και όλους τους δημότες, ενάντια στα σενάρια ιδιωτικοποίησης όχι μόνο των εταιρειών ύδρευσης αλλά και άλλων κοινωνικών δομών του Δήμου.

DEYAL_DSCN0741DEYAL_DSCN0742DEYAL_DSCN0743DEYAL_DSCN0744